Indlæser Begivenheder

WORKSHOP: OVERFARVNING MED INDIGO VED SLOW WORKS

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet.

På workshoppen skal du lege med indigoens magiske blå farveunivers. Vi skal overfarve dine gamle spraglede garnerester, så de med indigoens blå nuancer smelter sammen i en afstemt farvepalette. At overfarve med indigo betyder at den eksisterende farve blandes med blå fra indigoen. Har du eksempelvis en gul garnrest som overfarves med indigo, bliver garnet en grønlig nuance. Farveskalaen vil tones med blå og på magisk vis afstemmes så de fleste farver kommer til at harmonere.

I Slow Works arbejder vi med en bæredygtig tankegang og vil meget gerne inspirere til at alle resurser bliver udnyttet og brugt – også de gamle garnrester fra gemmerne.

Workshoppen begynder med et lille oplæg om indigo. Derefter lærer du den grundlæggende teknik til at overfarve dit eget garn. Denne workshop er for begyndere, og for dig der har lyst til at strikke med og udnytte gamle rester.

Du skal medbringe:
Medbring garnrester i rene naturfibre, for eksempel uld, alpaca, bomuld, silke eller bambus. Uldgarner må ikke være superwashbehandlet da de ikke tager så godt imod plantefarven.

Sprog: Dansk

Undervisere: Benthe Boesen, beklædnings- og tekstildesigner og Troels Schwarz fra kunstner-duoen Slow Works.

www.slowworks.dk
Instagram: @slowworksdesign

Detaljer
Dato:
20. september 2024
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
DKK 475
sted
Sted følger senere
Del Arrangement

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret og få nyheder om Wool Days Thy.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.