Indlæser Begivenheder

WORKSHOP: LÆR AT STRIKKE MULTIPATENT VED BETTINA HOLMQUIST

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet.

På denne workshop lærer du den nye, sjove og stærkt vanedannende teknik Multipatent, som Bettina har arbejdet intensivt med de seneste år. Multipatent ser avanceret og svært ud, men er ganske enkel og man strikker kun med en farve af gangen. Når du har lært teknikken, tager vi udgangspunkt i en af Bettinas opskrifter, og kommer godt i gang med et tørklædemønster og får tips til farvevalg, pæne kanter mm. Vi vil også lege lidt med mønsteret strikket i en kombination af garn i forskellige tykkelser.

Bliver der tid – og har du lyst – så kan du også lære at hækle et par af de kanter, som Bettina har brugt til nogle af sine tørklæder.

Deltagerne vil få opskriften, vi arbejder med (ens for alle) samt 20 % rabat på alle opskrifter i 7 dage efter workshoppen. Rabatkode udleveres på dagen.

Du skal medbringe:
Strikkepinde nr. 3 1/2 og (reste)garn i en mørk og lys farve med ret stor kontrast (uldgarn er bedst) og i samme tykkelse, samt noget tyndere eller tykkere (reste)garn. Desuden evt. en hæklenål nr. 3 eller 3 ½.

Er der noget, man skal/kan tilkøbe på kurset:
Bettina medbringer et udvalg af de mange sjaler, tørklæder og trøjer, som hun har strikket i mange forskellige slags garner og der vil være mulighed for at købe trykte opskrifter samt spændende garnkits i farver, du måske ikke selv havde tænkt på at sætte sammen.

Sprog: Dansk

Underviser: Bettina Holmquist

www.bettina-holmquist.dk
Instagram: @bettinaholmquist.dk
Facebook: Bettina-Holmquist.dk

Detaljer
Dato:
21. september 2024
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Pris:
UDSOLGT
sted
Hurup Skole, Idrætsvej 11
Hurup, 7760
Bygning A | Lokale 3
Del Arrangement

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret og få nyheder om Wool Days Thy.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.