Indlæser Begivenheder

WORKSHOP: BRODERI PÅ STRIK VED SIDSEL HØIVIK

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet.

Kom med ind i Sidsel Høiviks forunderlige verden:
“Når jeg sitter med et ferdig strikket og montert arbeide mellom hendene så er det ikke ferdig for meg. Nei, da er det moroa kan begynne! Jeg elsker å hekle, brodere og sy og pynte på mine modeller slik at de blir unike og helt spesielle.

Mange tror at mine modeller er veldig kompliserte. Men, de er ofte mye enklere å lage enn de fleste tror. Jeg pleier å si at dersom du mestrer noen ganske få og enkle broderisting og har litt tålmodighet så kan du forvandle et enkelt strikket plagg til å se ut som ‘en million dollars'”.

På denne workshop vil du lære hvordan Sidsel bruger og kombinerer nogle ganske få, enkle og velkendte broderisting til at forvandle dit strik til noget helt enestående. Du vil også få inspiration til at ‘farvelægge’ et enkelt tofarvet mønster, så det fremstår farverigt, avanceret og med stor WOW effekt.

Du skal medbringe:
Et par uger før afholdelse af workshoppen vil alle modtage en lille ‘hjemmeopgave’ hvor man skal strikke nogle ‘prøvelapper’, som bedes medbragt til workshoppen.
Medbring ligeledes garn i forskellige farver og tykkelser, som matcher de strikkede ‘prøvelapper’, canavanål med rund spids til at brodere med samt en saks.

Sprog: Norsk

Underviser: Sidsel Høivik, strikkedesigner og ejer af SidselHoivik.no

www.sidselhoivik.no
Instagram: @sidselhoivik.no
Facebook: sidselhoivik.no

Detaljer
Dato:
22. september 2024
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Pris:
DKK 475
sted
Hurup Skole, Idrætsvej 11
Hurup, 7760
Bygning A | Lokale 6
Del Arrangement

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret og få nyheder om Wool Days Thy.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.